top of page
  • Foto van schrijverErasmus+ traveller

Leerlingstage 2023 Berlijn

Op zondag 19 maart was het eindelijk zo ver. Berlin here we come! De hoogste tijd voor onze lang verwachte buitenlandse stage.


Met veel zin en de lichte zenuwen vertrokken we vanuit Turnhout, via Duisburg, naar Berlijn. Al bij al een zeer vlotte reis met de Deutsche Bahn. We arriveerden enkele uren later midden in de stad. En een korte busrit later stonden wij bij ons verblijf voor de volgende weken voor de deur.





Het appartement is in elk geval prima in orde. Op naar de winkel om de koelkast te vullen. Want er moet natuurlijk wel zelf gekookt worden!





Maandag 20-03, de eerste dag stage! We vertrekken ‘s ochtends en springen op de U-bahn. Elk naar onze eigen stageplek. Het verst was de stageplaats van Solaine. Toch snel een uurtje op de metro naar de Kiefholzstr.


Gelukkig bleek ‘s avonds dat het bij iedereen een fijne stageplaats is.


Tijd om even Berlijn in te duiken.




De eerste week zit er al op.

Liam heeft deze week vooral aan logo’s gewerkt.



Solaine maakte een huisstijl en Tiebe maakte een nieuw portfolio voor de fotografe waar hij voor werkte.





In het weekend bezochten we samen met mr. Maes en mr. Joris Berlijn. We zagen veel van de bezienswaardigheden. Hieronder het bewijs ;-)








Na nog een weekje hard werken op de stage zat onze trip er alweer op.


Conclusie! Het was een week hard werken aan leerzame taken in een inspirerende omgeving. Maar ook vol avontuur en ervaringen.


Berlijn heeft in elk geval onze harten gestolen en we komen zeker nog terug!

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentaris


bottom of page